Eye Perfection Massage Glasses 3

Aan de delicate huid rondom uw ogen is als eerste uw leeftijd, humeur en gezondheid af te lezen. Niet alleen de biologische factor speelt een grote rol in de veroudering van het oogcontour, stress is ook een belangrijke factor omdat het oogcontour, net als ons lichaam, zeer gevoelig is voor chronische spanning, veroorzaakt door een drukke levensstijl. Hierdoor is er sprake van een versnelde toename van rimpels in het gebied rond de ogen en tussen de wenkbrauwen. Tegelijkertijd is gebrek aan slaap een vijand van jeugdige ogen en een belangrijke oorzaak van doffe, ouder wordende ogen. Al deze factoren zorgen voor een verdunning van uw huid, verlies aan stevigheid (rimpels en slapheid), vasthouden van vocht onder uw ogen (oogzakken) of een blauwachtige kleur (donkere cirkels).
Daarom breng ik met alle plezier een professionele behandeling onder uw aandacht die ik sinds kort aanbied en die u onderdompelt in een intens ontspannen ervaring om opgebouwde stress te elimineren en uitgeruste, verfrissend jeugdige ogen te krijgen.

Een zeer effectieve 1-uurs behandeling bestaande uit 6 verschillende stappen met ondere andere een massagebril, een vernieuwende peeling en een oogmasker op basis van carboxytherapie en dat allemaal met natuurlijke actieve ingrediënten.

Het resultaat: een diep gevoel van welbevinden, terwijl tegelijkertijd donkere kringen, rimpels, spanning en vermoeidheid rondom de ogen worden aangepakt. Klinkt heerlijk tóch.

Prijs: € 60,-

Eye perfection treatment bodegón4+cucumber mask