Vrouw hand gezicht

Priori skincare gezichtsbehandelingen

De producten in de salon en de thuisproducten bevatten het LCA-complex. Dit bestaat uit Lactic Acid (melkzuur) met vitamine A, C, E en pro vitamine Het biedt een superieure exfoliatie, hydratatie en normalisatie bij elke huidconditie. Het bereidt de huid voor op de beste resultaten waar het tegelijkertijd de natuurlijke response verbetert. Het verbetert de textuur, het volume en conditie van de huid. Daarnaast bevat het belangrijke antioxidante.
Melkzuur (AHA’s) is naast een superieure moisturizer een fenomenaal huid vernieuwingsproduct. Het verweekt dode huidcellen van de bovenste huidlaag waardoor de huidstofwisseling verbetert. Het geeft onder andere verbetering bij acne, fijne rimpeltjes, veroudering, maar ook verkleuringen en de droge schilferige huid verbeteren. De huid wordt frisser, gladder en zachter. AHA’s verjongen de huid dankzij twee belangrijkste acties: exfoliatie en hydratatie.

Skin renewal peeling / skin perfection peeling
Door deze behandeling worden de oppervlakkige beschadigde lagen van de huid verwijderd. De opperhuid wordt glad gemaakt. Ook verbetert de peeling het vochtgehalte en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Helpt het revitaliseren van de droge, ouderwordende en door zon beschadigde huid. Ook ideaal voor de probleemgevoelige huid en acné-huid. Minimaliseert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels. De huid wordt hersteld, vernieuwd, is helderder en heeft een prachtige glow.

PR_PHOTO_EDITORIAL_05140_FA

Marlyse Blue gezichtsbehandelingen

Marlyse Blue biedt de allerbeste natuurzuivere huidverzorging zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën. De producten van Marlyse Blue bevatten geen parabenen, siliconen, PEG’s of sulfaten. Ze zijn glutenvrij, vegetarisch, natuurzuiver en niet op dieren getest.

Poster_Marlyse_Blue_liggend